Nedelja, 26/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
26/06Avai vs Palmeiras1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
26/06/2022 08:00
U nedelju nas očekuje još nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru 14. kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Avaija i Palmeirasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Avai

Fudbaleri Avaija igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju brazilskog šampionata, a svakako da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Nakon trinaest odigranih kola ova ekipa se nalazi na dvanaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Kopa Sudamerikanu, što bi svakako bio veliki uspeh za ovaj tim.
Inače, u prošlom kolu je Avai poražen na gostovanju kod Fluminensea, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Palmeiras

Kako sada stvar stoje, utisak je da je Palmeiras najozbiljniji kandidat da na kraju prvenstva dođe do naslova prvaka.
Naime, aktuelni šampion Južne Amerike se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Korintijans, ali ne treba zaboraviti da "Zeleni" imaju meč manje u odnosu na tu ekipu.
U prošlom kolu je Palmeiras gubio na gostovanju kod Sao Paula sve do 91. minuta, ali je onda za četiri minuta lider na tabeli uspeo da postigne dva gola i dođe do velikog trijumfa.

Naš predlog

Iako Avai važi za jednu izuzetno tvrdu ekipu koja igra dosta dobro na domaćem terenu mišljenja smo da će lider na tabeli ostvariti novi trijumf, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.