Utorak, 28/06 - Fudbal, Švedska, Seperetan
28/06Jönköpings AIF vs ÖrgryteUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
26/06/2022 16:14
Pauza je prijala ovim dvema ekipama pošto im je start prvenstva bio užasan. Utakmica druge švedske lige igra se u utorak u 19 časova.
Jenčeping

Posle deset odigranih utakmica Jenčeping se nalazi tek na 14. poziciji sa samo sedam osvojenih bodova. To mesto na kraju sezone donosi samo plasman u baraž, a cilj Jenčepinga sigurno nije kockanje sa statusom. Od nekog boljeg rezultata nema ništa, biće ovo još jedna sezona u kojoj će ovaj tim boriti za opstanak, prošle godine su završili kao 11. na tabeli, a sigurni smo da bi i sada bili zadovoljni ovakvim plasmanom. ovo je prvi zvanični meč posle pauze od mesec dana, a u prvih deset utakmica imali su dve pobede, jedan remi i čak sedam poraza. U dva prethodna kola doživeli su poraze, a nisu uspeli da postignu ni gol.

Ergrite

Za goste je početak sezone bio još traumatičniji nego za Jenčeping. Oni su doživeli jedan poraz manje, ali su bez pobede u prvih deset kola i sa samo četiri boda zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Ergrite je u prošloj sezoni bio znatno sigurniji, na kraju su bili 8. na tabeli, što nije neki veliki uspeh, ali nisu ozbiljno ugrozili svoj status ni u jednom momentu. Sada ih očekuje grčevita borba za opstanak, početak sigurno ne ohrabruje, a dobra stvar je što su imali mesec dana pauze u kojoj su mogli da se presaberu i krenu sa begom iz opasne zone. Zanimljivo je da oni u četiri prethodna kola imaju samo jedan poraz uz tri remija, što je i bila neka najava boljih dana za njih, a videćemo da li će se njihov uspon nastaviti i u sledećim mečevima.

Predlog

Ovo je okršaj dva tima iz donjeg dela tabele Alesvenske, druge lige Švedske. Cilj Jenčepinga i Ergritea je opstanak u ovom društvu pa bodovi iz međusobnog duela dvostruko vrede. U prethodnoj sezoni Ergrite je bio uspešniji, slavio je u gostima , dok je u revanšu bilo 0:0. Na poslednjih pet mečusobnih duela ove dve ekipe nije palo više od dva gola, pa ne verujemo ni da će sada. Za 0-2 gola kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.