Sreda, 29/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
29/06Kruzeiro vs Sport Resife1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/06/2022 19:49
Dosadašnji tok brazilske Serije B nam je doneo baš dosta uzbuđenja, pa smo za vas i ovog puta analizirali jedan meč iz drugog po kvalitetu ranga brazilskog fudbala. U pitanju je susret između Kruzeira i Sport Resifea koji je zakazan za 02:30h.
Kruzeiro

Fudbaleri Kruzeira su na pravom putu da se vrate u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Brazila nalazi na prvom mestu na tabeli, ruku na srce, uz samo bod viška u odnosu na drugoplasiranu ekipu Vaska.
Međutim pošto će na kraju četiri prvoplasirane ekipe doći do plasmana u Seriju A, a kako Kruzeiro u ovom trenutku ima čak devet bodova viška u odnosu na četvrtoplasirani Gremio, stoji konstatacija da je Kruzeiro najozbiljniji kandidat za povratak na najveću scenu.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Ponte Prete, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Sport Resife

I Sport Resife će učiniti sve da se vrati u Seriju A, ali nema nikakve sumnje da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrotplasirani Gremio, a kao što smo već napomenuli, na kraju šampiona će četiri prvoplasirane ekipe obezbediti plasman u Seriju A.
U poslednje vreme Sport Resife igra jako dobro pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta doživela samo jedan poraz, uz jedan trijumf i čak tri remija.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Bruskea, a taj meč je završen bez golova.

Naš predlog

Kruzeiro igra sjajno ove sezone i nema nikakve sumnje da je lider na tabeli veliki favorit na svom terenu protiv Sport Resifea, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.