Sreda, 29/06 - Fudbal, Japan, J. Liga
29/06Gamba Osaka vs Sanfrecce Hiroshima1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
28/06/2022 14:18
Posle duže vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč japanske Džej lige, a u pitanju je susret između Gamba Osake i Hirošime. Susret između ova dva tima je zakazan za 12 časova.
Gamba Osaka

Gamba Osaka ima dosta problema na startu japanskog prvenstva, a to nam najbolje pokazuje i trenutna tabela koja nam govori da se ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu, koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednja četiri susreta sedamnaestoplasirana ekipa na tabeli je doživela isto toliko poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je Gamba Osaka izgubila na gostovanju kod Sapora, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Hirošima

Za razliku od Gamba Osake, Hirošima u poslednje vreme pruža zaista fantastične partije, a to nam najbolje pokazuje i podatak da je ovaj tim na četiri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa.
Trenutno se Hirošima nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Jokohamu.
Inače, u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod nimalo naivne ekipe Fukuoke, i slavio sa 1:3.

Naš predlog

Ako uzmemo u obzir formu i jedne i druge ekipe sigurno je da su gosti veliki favoriti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.