Petak, 01/07 - Fudbal, SAD, MLS
01/07Njujork RB vs Atlanta Junajted1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/06/2022 16:38
Četvrtak nam donosi i vanredno kolo u MLS-u, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Njujork Red Bulsa i Atlante. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Njujork Red Buls

Fudbaleri Njujorka igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju MLS-a, a trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli istočne konferencije uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Filadelfiju.
Kao što je poznato, na kraju će sedam prvoplasiranih timova iz obe konferencije doći do plasmana u plej-of, a to zaista za Red Bul ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem.
U prošlom kolu je Njujork poražen na gostovanju kod Los Anđelesa, kada je bilo 2:0.

Atlanta

Što se tiče Atlante, svakako da smo dosta više očekivali od nekadašnjeg šampiona Amerike.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi tek na desetom mestu na tabeli istočne konferencije i sva je prilika da ovom timu predstoji velika borba za plasman u doigravanje.
Na pet poslednjih susreta Atlanta je ostvarila samo jedan trijumf, a uz to je desetoplasirani tim Istoka doživeo dva poraza i dva remija.
U prošlom kolu je ova ekipa poražen na gostovanju kod Toronta, kada je bilo 2:1.

NAš predlog

Atlanta igra katastrofalno na gostovanjima i mišljenja smo da će to Njujork Red Bulsi i te kako znati da iskoriste, pa vam zato toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusCasino pripremila poprilično dobru kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.