Petak, 01/07 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
01/07Finn Harps vs Shamrock Rovers1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
30/06/2022 10:57
Lider i aktuelni šampion Republike Irske ne bi smeo da ima problema na ovom gostovanju. Utakmica 22. kola igra se u petak u 20.45.
Fin Harps

Ekipa Fin Harpsa dolazi iz grada Balibofej, a što se tiče takmičerskih ambicija za ovu sezonu one se svode na puki opstanak u eliti. Trenutno su na pretposlednjem, devetom mestu na tabeli, a iza njih se nalazi samo ekipa UCD-a. Iz lige direktno ispada samo poslednjeplasirani tim, dok će pretposlednji morati u baraž. Od UCD-a imaju samo tri boda više, a ispred njih je tim Drogede sa čak 10 poena više. Fin Harps je bez pobede na poslednjih sedam utakmica u prvenstvu, ali su u prethodna tri dva puta ostali neporaženi. Zanimljivo je da oni imaju samo dve pobede u 20 odigranih utakmica, a obe pobede ostvarili su protiv ekipe Šelburna, koja im očigledno najviše odgovara.

Šamrok Rovers

Roversi su vratili dominaciju u Republici Irskoj, osvojili su dve prethodne titule, a pre toga je šampion nekoliko sezona bio Dandalk. Ova godina bi mogla da donese nešto neizvesniju borbu za naslov prvaka, Šamrok nije više toliko dominantan, ali se i Dandalk popravio. Tu je i sasvim solidni Deri Siti, takođe ekipa koja je u vrhu tabele, ali sa već dvocifrenim zaostatkom za Šamrokom. Inače Roversi imaju deset bodova više od Dandalka, ali i dve utakmice više odigrane, pa bi ta razlika lako mogla da se spusti samo na četiri boda. Roversi su izgubili prethodni duel sa Dandalkom, a nakon njega su vezali dve uzastopne pobede.

Predlog

Roversi i Fin Harp su već igrali dva puta u aktuelnoj sezoni, a oba meča dobio je Šamrok, prvo sa 3:1 u gostima u Balibofeju, a onda i sa 3:0 na domaćem terenu. Ne sumnjamo da će zabeležiti i treći uspeh, a četvrti u nizu protiv ovog tima, pošto je Fin Harps dobio prošle godine utakmicu u septembru mesecu. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.