Subota, 02/07 - Fudbal, Argentina, Primera
02/07Boka Juniors vs Banfild1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/06/2022 21:26
Argentinska Superliga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniorsa i Banfilda. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors su sredinom nedelje remizirali u prvom meču osmine finala Kopa Libertadores, na gostovanju kod Korintijansa, a taj duel je završen bez golova.
Svakako da tim sa "Bombonjere" može da bude zadovoljan tim ishodom, s obzirom da je domaća ekipa pred kraja prvog poluvremena promašila penal.
Što se tiče argentinskog prvenstva, Boka se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu od Santa Fea.

Banfild

Što se tiče Banfilda, ova ekipa ima velike ambicije u ovogodišnjem izdanju argentinskog šampionata, a trenutno se ovaj tim nalazi na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Njuels.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv novajlije Barakasa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju partije Banfilda na gostovanjima, do sada je ovaj tim odigrao dva meča na strani i ostvario jedan trijumf uz jedan remi.

Naš predlog

I pored toga što Boku naredne sedmice očekuje revanš meč osmine finala Kopa Libertadores, mišljenja smo da će tim sa "Bombonjere" na kvalitet doći do trijumfa u ovom duelu i zato vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.