Ponedeljak, 04/07 - Fudbal, Norveška, 1st Division
04/07Fredrikstad vs ÅsaneDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/07/2022 17:05
Ove dve ekipe nalaze se jedna do druge na tabeli druge lige Norveške. Meč je na programu u ponedeljak u 18 časova.
Frederikštad

Domaći tim imao je dosta obaveza u prethodnom periodu i za sedam dana odigrao je tri utakmice. Dva puta su na teren izlazili u okviru Kupa Norveške, prvo su eliminisali nižerazredni Halden, ali su onda ispali od lidera drzuge lige Brana, i to sa katastrofalnih 6:0. Između te dve utakmice igrali su i jedan prvenstveni meč, bilo je to protiv Stabeka u gostima, a na toj utakmici golova nije bilo. Frederikštad ima 12 osvojenih bodova iz deset utakmica, i nije realno da ove sezone mogu biti konkurentni u borbi za ulazak u elitu, pogotovo kad su tu Bran i Mjondalen, ali i Rajnhajm, Stabek i Songdal. Glavni cilj je što pre obezbediti opstanak. Prošle sezone su bili mnogo bolji, završili su ligu na 4. mestu, ali nisu uspeli da se preko Plej-ofa domognu najjačeg takmičenja.

Asane

Nisu ni gosti nešto specijalno uradili ove sezone, imaju isti broj osvojenih bodova kao i Frederikštad, ali su odigrali jedan meč više od svog rivala. I oni su u prošloj sezoni bili boji, okončali su je na sedmom mestu i samo za jednu poziciju izmakao im je plasman u Plej-of, posle koga je u elitu otišao Jerv, pored Ham-Kama i Olesunda koji su to ostvarili na direktan način. Asane je posle povratka sa pauze odigrao dve utakmice, prvo su poraženi 2:1 od Rajnhajma na svom terenu, ali su zatim istim rezultatom pobediliSandnes kao domaćini. Ambicije im nisu velike i nemaju neki veliki pritisak, pogotovo jer im je jasno da ima dosta slabijih ekipa od njih.

Predlog

Ove dve ekipe odigrale su prošle sezone dve spektakularne utakmice, a oba puta je pobeđivao tim koji je gostovao i to identičnim rezultatom 2:3. Sada opet imaju isti broj bodova, na tabeli su \'\'komšije\'\', a vidlo se da domaći teren nije neka prednost u njihovim okršajima. Zato je naš predlog igra gol-gol, a za nju se u kaldionici CircusCasino dobija koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.