Nedelja, 03/07 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
03/07Haken vs Elfsborg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/07/2022 02:40
Švedski šampionat se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hekena i Elfsborga. Duel između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Heken

Fudbaleri Hekena igraju sjajno ove sezone a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutno prvo mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani AIK iz Stokholma, koji ima čak dva meča manje.
U prošlom kolu je lider na tabeli u jednom fantastičnom susretu remizirao na gostovanju kod Hamarbija, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je lider na tabeli odigrao pet susreta kao domaćin i ostvario četiri trijumfa uz jedan poraz.

Elfsborg

Što se Elfsborga tiče, treba napomenuti da ova ekipa ima velike ambicije i ove sezone, međutim, tabela trenutno nije u skladu sa ambicijama, pošto se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu.
U prošlom kolu je Elfsborg odigrao jedan sjajan meč na svom terenu i bez većih problema sa 4:1 savladao tim Varbergrsa.
Što se tiče mečeva na strani do sadas je Elfsborg odigrao pet susreta na strani i ostvario samo jedan trijumf, uz po dva remija i poraza.

Naš predlpg

Mišljenja smo da će lider na tabeli nastaviti sa sjajnim partijama i opravdati status favorita na ovom meču pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.