Ponedeljak, 04/07 - Fudbal, Argentina, Primera
04/07Urakan vs River Plata1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
03/07/2022 03:50
Argentinsko fudbalsko prvenstvo odavno nije bilo ovako zanimljivo a za vas smo ovog puta analizirali meč između Urakana i River Plejta. Susret između ove dve ekipe je zakazan za dva sata iza ponoći.
Urakan

Fudbaleri Urakana su sjajno započeli ovaj šampionat, a to nam najbolje svedoči i podatak da je ova ekipa do sada doživela samo jedan poraz.
U tom periodu je ovaj simpatični tim odigrao pet susreta i ostvario dva trijumfa, dva remija i taj pomenuti neuspeh i to u prvom kolu kod Rasinga kada je tim iz Aveljanede slavio sa 2:0.
Inače, u prošlom kolu je jedanaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Kolona i slavio sa 0:1, što je bila prva pobeda na gostovanjima za ovu ekipu u ovogodišnjem izdanju Superlige.

River Plejt

Fudbaleri River Plejta su prošle sezone potpuno zasluženo došli do naslova prvaka Argentine, ali je nekako utisak da je ova ekipa do sada poprilično razočarala u novom prvenstvu.
Naime, izabranici Marsela Galjarda se trenutno nalaze na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Gimnaziju što svakako nije nenadoknadiva razlika.
U prošlom kolu je River Plejt ostvario trijumf na domaćem terenu protiv Lanusa, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će River Plejt doći i do trećeg vezanog trijumfa u ovogodišnjem izdanju argentinske Superlige, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.