Ponedeljak, 04/07 - Fudbal, Argentina, Primera
04/07Arsenal Sarandi vs EstudijantesDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
04/07/2022 06:42
Odavno nismo bili svedoci zanimljvijeg prvenstva Argentine, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Arsenal Sarandija i Estudijantesa. Susret između ova dva tima je zakazan za 22 časa.
Arsenal Sarandi

Fudbaleri Arsenala igraju promenljivo u dosadašnjem toku prvenstva, a trenutnno se ova ekipa nalazi na 25. mestu na tabeli uz samo četiri osvojena boda.
Ono što je veoma zanimljivo je da Sarandi na pet odigranih susreta još uvek ne zna za trijumf, pošto je ova simpatična ekipa u tom periodu doživela jedan poraz i čak četiri puta remizirala, i to na četiri poslednja susreta.
U prošlom kolu je Arsenal Sarandi podelio bodove sa Argentinos Juniorsom, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Estudijantes

Što se tiče Estudijantesa, trenutno se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli, i nakon odličnog starta šampionata, slobodno možemo govoriti o tome da je ovaj tim ušao u krizu.
Naime, nekadašnji šampion Argentine je na dva poslednja susreta isto toliko puta poražen, a poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila na svom terenu od drugoplasiranog Njuelsa.
Što se tiče mečeva na strani, Estudijantes je do sada ostvario po jedan trijumf i jedan poraz.

Naš predlog

Mišljenja smo da domaća ekipa neće doživeti poraz na ovom duelu, protiv na papiru jače ekipe, pa vam hrabro predlažemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je Meridianbet prirpemio kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.