Utorak, 05/07 - Fudbal, SAD, MLS
05/07Orlando City vs DC Junajted1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
04/07/2022 06:49
MLS se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Orlanda i DC Junajteda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Orlando

Fudbaleri Orlanda pružaju solidne partije u ovogodišnjem izdanju MLS-a, a trenutno se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli istočne konferencije.
Naravno primarni cilj ove ekipe je plasman u doigravanje, a treba istaći da je Orlando na pet poslednjih susreta u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Sinsinatija, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

DC Junajted

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri DC Junajteda najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju MLS-a.
Naime, ekipa iz Vašingtona se trenutno nalazi na poslednjem mestu istočne konferencije sa samo četrnaest osvojenih bodova.
Na poslednjih pet susreta ovaj tim ne zna za trijumf, a u tom periodu je Orlando doživeo čak četiri poraz uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je poslednji tim na tabeli istočne konferencije poražen na svom terenu protiv Nešvila, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Orlando iskoristiti katastrofalne partije DC Junajteda u poslednje vreme, i bez većih problema slaviti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.