Utorak, 05/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
05/07Pyunik vs CFR ClujUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
04/07/2022 11:44
Rumunski šampion prvi korak ka Ligi šampiona mora da napravi u Jermeniji. Utakmica protiv Pjunika igra se u utorak u 18 časova.
Pjunik

Pjunik je do šampionske tirule stigao sa samo bodom prednosti u odnosu na Ararat, oni su imali 75, a rivali 74- Dobili su šansu da se okušaju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali bi oni bili prezadovoljni i da na kraju obezbede igranje u grupnoj fazi Lige konferencija. Imaće tu prednost da čak i da ispadnu od Rumuna nee završiti evropsku odiseju i samo će se preseliti u slabije takmičenje. Prvenstvo Jermenije je završeno krajem maja, usledila je kratka pauza i pripreme za novu sezonu. Jermenski klub nije imao velikih uspeha u Evopi, mada je konstantni učesnik kvalifikacija.

Kluž

Odbranili su fudbaleri Kluža trofej šampiona u Rumuniji i kreću u novi napad na Ligu šampiona. prošlog leta zaustavila ih je Crvena zvezda, ali su na kraju ipak bili u grupnoj fazi nekog takmičenja, doduše onog najslabijeg po kvalitetu, Lige konferencija. Nisu uspeli da prođu grupu sa Randersom, Alkmarom i Jablonecom i bili su poslednji u toj konkurenciji. Izgleda da su ozbiljno shvatili nastupajuće kvalifikacije, u pripremnom periodu bili su u Sloveniji i pobedili nekoliko ekipa iz ovog regiona, Koper, Partizan, Hajduk, Napredak. Na te četiri utakmice nisu primili ni gol, pa im je defanziva glavna uzdanica pred gostovanje u Jerevanu.

Predlog

Kluž je veliki favorit za prolazak u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Njihova prednost je i to što revanš igraju na svom terenu, mada od prethodne sezone gol u gostima ne predstavlja prednost. Možda Kluž neće pokušati da sve dileme reši već u Jerevanu, pa je naš predlog za ovaj meč igra na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.