Ponedeljak, 18/07 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
18/07Gorica vs NK BravoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
16/07/2022 11:09
Posle samo jedne sezone u drugoj ligi ekipa Gorice se vratila u elitu slovenačkog fudbala. U prvom kolu na svom terenu u Novoj Gorici dočekuju Bravo. Meč je na programu u ponedeljak u 20.15.
Gorica

Ispadanje iz prve lige u Novoj Gorici nisu shvatili tragično, zbili su redove i posle samo jedne sezone evo ih ponovo u eliti. Ubedljivo su osvojili titulu u drugoligaškoj konkurenciji, na kraju prvenstva imali su deset bodova više od drugoplasiranog Triglava, a skoro dvadeset od trećeplasiranog tima. Naravno, igranje u eliti izu+izskuje mnogo veće napore i potreban je mnogo veći kvalitet, pa su u Gorici reagovali i pojačali tim. Na startu sezone imaju težak ispit protiv odlične ekipe Bravo koja je u prošloj sezoni završila na petom mestu, a u pripremnom periodu su pokazali da imaju zavidan kvalitet u mečevima sa Crvenom zvezdom, Čukaričkim, Rijekom i Lutonom.

Bravo

Ekipa iz slovenačke prestonice dobro se nosila prošle sezone sa najboljim ekipama iz \'\'Dežele\'\'. Na kraju ih je samo jedno mesto delilo od plasmana u Evropu, ali se mora priznati da su imali veliki bodovni zaostatak za četvrtoplasiranom Murom iz Murske Sobote, timom koji je pre dve sezone na iznenađujući način stigao do šampionskog trona. Bravo je ozbiljan tim, u njemu je veliki privatni kapital, ali kao i sve ekipe stvorene novcem, bez neke istorije, nemaju neku podršku navijača. To u ligi, kakva je slovenačka, ne mora nužno da bude hendikep, ali nije loše kada imate huk sa tribina u svoja leđa u trenucima kada vam baš i ne ide.

Predlog

Kada su se sastali pre dve godine Gorica je dobila jedan meč na svom terenu, Bravo jedan na svom, a dva puta je bilo 0:0. Možda su gosti nešto kvalitetnija ekipa, na kraju krajevca to su i potvrdili svojim igrama, ali su na startu sezone moguća svakojaka iznenađenja. Po nama, ovde očekujemo tvrdu utakmicu koju može rešiti jedan gol, najviše dva. Zato je naš predlog za premijeru ove dve ekipe u novoj sezoni 0-2 gola. Za ovaj tip koeficijent iznosi 1.68 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.