Sreda, 20/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
20/07Sutjeska vs KÍUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
18/07/2022 18:00
Farani ponovo dolaze u ovaj region, posle Banja Luke gde je gostovao B36, u Nikšiću će igrati prvak ove zemlje Ki Klaksvik. Utakmica kvalifikacija za Ligu konferencija igra se u sredu u 21 čas.
Sutjeska

Nikšićani su prvaci Crne Gore, ali se nisu dugo zadržali u kvalifikacijama za elitno takmičenje. U prvom kolu za njih je previsoka prepreka bio bugarski Ludogorec, što se u neku ruku i očekivalo. Držali su se fudbaleri Sutjeske dobro sve do finiša meča u Razgradu, ali su u grad pod Trebjesom doneli dve lopte u mreži. Teško je bilo nadati se nečemu povoljnom u revanšu, a tako je na kraju i bilo, \'\'Luda šuma\'\' je pobedila i u Nikđiću, sada samo 1:0. Crnogorski prvak se seli u kvalifikacije za Ligu konferencija, a tu su rivali, barem u kvalifikacijama, primereniji njihovom rejtingu. Problem za Sutjesku može da bude činjenica da još uvek nisu počeli novu sezonu, za razliku od svog rivala.

Ki Klaksvik

Sigurno nećemo više potcenjivati ekipe sa Farskih Ostrva. Već na startu kvalifikacija timovi sa ovog Ostrva pokazali su da neće više biti topovska hrana, barem za prosečne evropske timove. Ki Klaksvik je prošao pretkolo za Lugu šampiona, a posebno su bili ubedljivi u meču sa Levadijom koju su dobili sa 6:1. Levadija je estonski šampion, bila je uspešnija od Flore, koja je opet prošle godine pobedila Partizan i igrala u grupnoj fazi Lige konferencija. I u prvom kolu Ki Klaksvik je bio sasvim solidan. Igrali su protiv Bode/Glimta, i da nisu ubedljivo izgubili u Norveškoj, ko zna šta bi bilo nakon revanša u Klaksviku. Posle 3:0 u Bodeu bilo je 3:1 na Farskim Ostrvima i Kim Klaksvik je morao u kvalifikacije za Ligu knonferencija.

Predlog

Možda bi u neko drugo vreme Sutjeska bila veliki favorit, ali sada to nije tako. Pored toga što Ki iz Klaksvika uopšte nije naivan rival, timovi sa Farskih Ostrva vredno skupljaju poene za koeficijent svoje lige. Tako je B36 eliminisao Borac iz Banja Luke, a upravo je Ki bio odličan protiv Bode/Glimta i slavio je na svom terenu. Biće ovo tvrd meč,a pobednik će biti odlučen tek u revanšu. Neće Crb-nogorcima biti lako na Farskim Ostrvima, ali ni Klaksviku na +40 u Nikšiću. Odigrajte na mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusCasino iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.