Utorak, 26/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
26/07The New Saints vs Víkingur ReykjavíkUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
24/07/2022 14:48
Ni Velšani ni Islanđani nisu uspeli da prebrode prvo kolo kvalifikacija, pa im sada ostaje bitka za Ligu konferencija. Meč u Osvestriju igra se u utorak u 19.15.
TNS

Šampion Velsa je dobro odigrao prvi meč protiv Linfilda, prvaka Severne Irske, ali je stekao samo gol prednosti na svom terenu. U revanšu u Belfastu bilo je 0:0 do 95. minuta, a tada su domaći postigli gol koji ih je uveo u produžetke. Od tog šoka, primljenog gola u poslednjim sekundama, TNS se nije oporavio u kratkoj pauzi, i posle samo pet minuta igre u prvom produžetku Linfild je još jednom zatresao njihovu mrežu. To je bilo dovoljno za ukupni trijumf, pa su Severni Irci nastavili takmičenje u elitnom evropskom kupu, a Velšani su prešli u najmlađe evropsko takmičenje. U prvom meču na Islandu TNS je odigrao slabo, poražen je sa 2:0, a mogli su i ubedljivije da izgube. Sada im predstoji težak zadatak da nadoknade dva gola minusa, ili će u suprotnom sa Evropom zavšiti pre nego što počne nova sezona u Velsu.

Vikingur

Ekipa iz Rejkjavika je u dramatičnom finišu prethodne sezone uspela da se okiti titulom šampiona na Islandu i ostavi iza sebe Breidablik sa samo bodom manje. U aktuelnoj sezoni oni zaostaju za Breidablikom, trenutno ta razlika iznosi šest bodova, ali se igra po drugačijem sistemu, pa će posle redovna 22 kola imati još deset ispred sebe da pokušaju da sustignu i prestignu najvećeg rivala. U prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona za rivala su dobili ekipu Malmea, tima koji je prošle godine igrao grupnu fazu elitnog takmičenja, i nisu se obrukali u tom dvomeču. U Švedskoj su izgubili sa 3:2, dok su na Islandu izborili remi, bilo je 3:3.. Dali su jednom Malmeu čak pet golova, ali je i to bilo nedovoljno za prolaz dalje.

Predlog

Posle 2:0 za Rejkjavik u prvom meču jasno je na čijoj su strani veće šanse da se nađe u narednom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Teško je očekivati da Velšani uspeju da postignu dva gola protiv Vikingura, a da pritom sačuvaju svoju mrežu. Naš predlog za ovaj duel je mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.