Sreda, 27/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
27/07Olimpijakos vs Maccabi Haifa1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/07/2022 21:21
Zanimljiv meč odigraće se na stadionu „Georgis Karaiskakis“ u Pireju. U revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Olimpijakos dočekuje Makabi iz Haife posle nerešnog rezulata u prvoj utakmica koja je završena bez pobednika 1:1. Meč je na programu u sredu u 21 čas.
Olimpijakos

Nije blistao Olimpijakos u Izraelu iako je izvukao povoljan rezultat pred revanš. Atinjani su poveli već u sedmom minuitu preko Filipa Zirkenagela što je u priličnom smislu odredilo dalji tok susreta. Grčki šampion se posle gola opredelio za defanzivniju igru i kontrolu dešavanja na terenu. Takav pristup je kažnjen u 92. minutu kad je Makabi izjednačio.
Inače Olimpijakos igra prilično neubedljivo ovog leta. Na sedam prijateljskih mečeva slavili su samo dva puta. Glavna boljka im efikasnost, jer su računajuči i duel u Haifi, samo jednom postigli više od jednog gola.

Makabi Haifa

Iako im nisu davane prevelike šanse Makabi iz Haife je odrbanio titulu iz Izraela. Velike zasluge za ovaj uspeh pripadaju mladom stručnjaku Baraku Bakharu. Vodio je perfektno svoju ekipu do novog šampionskog slavlja. Međutim, njegovi momci su na početku ove sezone neprepoznatljivi. Najpre, su izgubili u Super Kupu od Hapoel Ber Ševe, a pognute glave su napustili i sve prijateljske utakmice koje su odigrali. Ipka, gol Doleva Haziza u 92. minutu daje im nadu da mogu do čuda u Atini i eliminacije Olimpijakosa.

Predlog

Evidentno je da su obe ekipe daleko od željene forme. Ali, domaći teren u Pireju i mnogo veće iskustvo fudbalera Olimpijakosa u ovakvim mečevima sugerišu na trijumf grčkog šampiona. Za jedinocu se dobija koeficijent 1.70 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.