Petak, 05/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
05/08Birmingem Siti vs Hadersfild TaunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
03/08/2022 18:39
Posle prvog kola nijedna od ove dve ekipe nema pobedu. Domaćin je doneo bod iz Londona, dok su \'\'Terijeri\'\' izgubili na svom terenu. Meč drugog kola engleskog Čempionšipa igra se u petak u 20.45.
Birmingem

Sudeći po najavama Birmingem nema ambicije da se uključi u borbu za najviši plasman u ulazak u Premiejr ligu. Očigledno još nije sazrelo vreme za tako nešto, ali će ekipa iz drugog po veličini grada u Engleskoj sve učiniti da te prognoze porekne. Star nije bio loš, na gostovanju kod Lutona ostali su neporaženi, tako što su sačuvali svoju mrežu svih 90 minuta. Rezultati u pripremnom periodu nisu bili sjajni, ali se oni, ruku na srce, i ne računaju. Mnogo je važnije kako će Birmingem Siti odigrati na startu nove sezone. Prethodnu su završili

Hadersfild

\'\'Terijeri\'\' su igrali dobro prethodne sezone, a to se posebno odnosi na drugi deo kada su u furioznom ritmu stigli u sam vrh tabele i jedno vreme pretili da mogu do direktnog ulaska u elitu. Na kraju su zauzeli treće mesto, u Premijer ligu su otišli Fulam i Bornmut, a oni su igrali plej-of zajedno sa ekipama Lutona, Šefild junajteda i Notingem Foresta. Prošli su polufinale, ali su u poslednjem meču, onom najskupljem na svetu, poklekli od nekadašnjeg šampiona Evrope, pa se u Premijer ligu, nakon duge pauze, vratio tim \'\'šumara\'\' iz Notingema. U prvom kolu nove sezone Hadersfild je poražen na svom terenu od Barnlija i te bodove moraće negde da nadoknadi, možda već u Birmingemu.

Predlog

Ni Birmingem ni Hadersfild nisu postigli gol u prvom kolu. Nije padalo mnogo golova na njihovim mečevima ni prošle sezone, a kada su se međusobno sastajali, u dve utakmice, ukupno su pala dva gola. Posle 0:0 u Hadersfildu, \'\'Terijeri\'\' su slavili na proleće sa 2:0 u Birmingemu, i to u vreme kada su bili u onoj najboljoj formi. Ne očekujemo da će se publika nagledati golova u ovom duelu, pa vam predlažemo igru 0-2 gola. Za ovaj tip kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.