Subota, 06/08 - Fudbal, Francuska, Liga 2
06/08Sent Etjen vs Nim1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/08/2022 23:45
Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sent Etjena i Nima. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Sent Etjen

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Sent Etjena prošle sezone ispasti iz društva najboljih, međutim to se dogodilo pa je sigurno da će primarni cilj kada je ova sezona u pitanju biti ekspresan povratak u društvo najboljih, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, u prvom kolu je nekadašnji šampion Francuske doživeo poraz na gostovanju kod Dižona a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Sent Etjen početkom sezone kažnjen oduzimanjem tri boda.

Nim

Što se Nima tiče, ovaj tim je prošle sezone zauzeo deveto mesto na tabeli, a utisak je da se nešto slično očekuje i ovog puta.
Naravno, fudbaleri ove ekipe će ukoliko im se ukaže prilika da se bore za jedno od prvih pet mestda koja vode u plej-of to svakako iskorstiti.
U prvom kolu je nekadašnji prvoliga doživeo poraz na domaćem terenu od Kaena, a taj duel je završen rezultatom 0:1, uz podatak da je gostujuća ekipa postigla pobedonosni gol u trećem minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Sent Etjen od samog starta mora da pokaže ko će voditi glavnu reč kada je u pitanju borba za jedno od prva dva mesta koja na kraju šampionata donose direktan plasman u La Ligu.
Kladionica Meridianbet jedinicu ceni sa odličnom kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.