Subota, 06/08 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
06/08Union Berlin vs Herta BSCUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
05/08/2022 17:28
Odmah u prvom kolu igra se grdski derbi Berlina. Domaćin je Union a meč je na programu u subotu u 15.30
Union Berlin

Prethodna sezona bila je još jedna veoma uspešna za ekipu Uniona. Od kada su ušli u elitu svaka sledeća je sve bolja. Posle debitantskog nastupa u Evropi, u Ligi konferencija, sada će igrati u jačem takmičenju, u Ligi Evrope, pošto su zauzeli peto mesto i samo za bod im je izmakla Liga šampiona. Igrali su i u polufinalu DFB kupa, pa se slobodno može reći da imaju čime da se ponose. U prelaznom roku tim je dodatno ojačan, najveće pojačanje trebalo bi da bude bivši centrafor Jang Bojsa Sibačo, a stigao je i Miloš Pantović iz Bohuma. Morton Tornsbi je stgao iz Sampdorije, a iz Porta je došao Diogo Leite.

Herta

Herta je jedva opstala u ligi prošle sezone. Da bi potvrdili status bundesligaša morali su da igraju baraž protiv Hamburgera, i na kraju su bili uspešniji od tima sa severa. Želja je svih u klubu da se takva sezona nikad više ne ponovi, Herta je dobila novog trenera, Sandra Švarca, a pristiglo je i nekoliko novih fudbalera. Šućić je došao iz Birmingema, Uremović iz Rubina iz Kazanja, a Džondžoe Keni iz Evertona. Ipak, neki su i otišli, Niklas Stark je prešao u Verder, a golman Švolou u Šalke. Herta je već doživela jedan težak udarac, prošle sedmice su ispali iz DFB kupa i to od ekipe Braunšvajga.

Predlog

U prethodnoj sezoni Union i Herta igrali su tri puta i sva tri meča dobio je Union. Slavili su u DFB kupu, ali i dva puta u Bundesligi, a favoriti su i na startu nove sezone. Nikad u gradskom derbiju ne treba unapred nekog otpisivati, ali je trenutak takav da bi sve osim trijumfa domaćina u ovom meču bilo iznenađenje. Ipak ćemo izbeći konačan ishod i odigrati na golove, a verujemo da će ih Union postići barem dva. Za T12+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.