Subota, 06/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
06/08Barnli vs LutonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
05/08/2022 17:42
Oba tima mogu da budu zadovoljna početkom nove sezone, Barnli je osvojio tri, a Luton jedan bod na strani. Njihov međusobni duel igra se u subotu u 16 časova.
Barnli

\'\'Klaretsi\'\' su ponovo drugoligaši, ali je jasno da žele ekspresan povratak u Premijer ligu. Zanimljivo je da su se Barnli i Luton poslednji put u prvenstvenom duelu sastali još pre 15 godina, kada su i jedni i drugi bili u Čempionšipu. Posle toga je Luton ispao, a kasnije je Barnli ušao u elitu i putevi su im se razilazili. U prvok kolu Barnli je gostovao u Hadersfildu gde je slavio minimalnim rezultatom. \'\'Terijere\'\' je srušio Holanđanin Matsen golom već u 18. minutu meča. Najvažnije za Barnli je da su počeli pobedom, a još bitnije je što su to uradili na terenu jednog od najvećih konkurenata za visok plasman, kako bar prognoze kažu.

Luton

Relativno uspešan je bio i tim iz predgrađa Londona. Luton je dočekao Birmingem, a meč je okončan bez golova. Možda su domaći navijači očekivali pobedu svojih ljubimaca na startu sezone, pogotovo jer je Luton u prethodnoj igrao zapaženu ulogu i na kraju se izborio za plej-of. Nažalost, tamo su poraženi od Hadersfilda u dvomeču i nisu dobili šansu da igraju u finalu. Nije ni Hadersfild bolje prošao u završnoj predstavi i njih je savladao Notingem Forest, koji se posle 23 godine vratio u Premijer ligu. Moraće Luton negde da nadknadi dva izgubljena boda protiv Birmingem Sitija, a ovde bi bili zadovoljni i jednim bodom.

Predlog

Na Turf Muru se prethodnih godina nisu dobro provodili mnogo velikani engleskog fudbala. Međutim, Barnli je bio u krizi prošle sezone, uprava se odlučila na šok terapiju i udelila otkaz dugogodišnjem treneru Šonu Dajšu, ali boljitka nije bilo i \'\'Klaretsi\'\' su se preselili u Čempionšip. Očekuje ih naporna sezona, a pomoglo bi da na početku upišu što više pobeda. Smatramo da golova neće biti mnogo, oba tima imaju dobre odbrane, što su potvrdili u prvim mečevima, pa je naš predlog igra 0-2 gola sa kvotom 1.77 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.