Nedelja, 07/08 - Fudbal, Norveška, Elitserija
07/08Lilestrem vs Tromse1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/08/2022 19:27
Domaćin je poražen u četvrtak na svom terenu u kvalifikacijama za Ligu konferencija i mali su mu izgledi da ode u sledeće kolo. Okreću se domaćem prvenstvu u kome im ide donbro. Meč sa Tromzeom igra se u nedelju u 18 časova.
Lilestrem

Zaostaje Lilestrem za Moldeom tri boda, ali ima i utakmicu manje, pa bi trijumfom bio bodovno izjednačen sa liderom. Sezona u domaćem prvenstvu je izuzetno uspešna, bar do sada, a odigrano je više od polovine mečeva. Lilestrem je pobedio 111 puta, tri meča odigrali su nerešeno, a poraženi su samo dva puta, poslednji put protiv Vikinga na svom terenu, a dobio ih je još samo Stromsgodset. Uporedo sa prvenstvom Lilestrem igra i kvalifikacije za LIgu konferencija. Prvo kolo su preskočili, u drugom dva puta pobedili finski SJK, da bi u četvrtak izgubili od Antverpa na domaćem terenu sa 3:1. Revanš je u četvrtak i teško je očekivati da Norvežani mogu da nadoknade dva gola minusa u Belgiji.

Tromze

Tim sa krajnjeg severa Norveške osvojio je četiri boda u dva prethodna kola. To je dobar učinak ako se zna da su pre toga imali sedam vezanih mečeva bez trijumfa, uz dva poraza u nizu. U prošlom kolu su osvojili bod kod Kristijansu da, a pre toga su onaj niz bez pobede prekinuli ubedljivim trijumfom nad Sanderfjordom. Ipak, kompletan učinak za sada nije zadovoljavajući, Tromze se nalzi tik iznad crte koja deli timove u crvenoj zoni, a jedina povoljna okolnost je to što imaju utakmicu manje od svih rivala oko njih. Tromze nije slavio na strani u ovoj sezoni, ali je na čak pet od osam gostovanja ostao neporažen.

Predlog

Sigurno je domaćin umoran od utakmice sa Belgijancima, ali je po njih dobro da su i u četvrtak igrali na svom terenu, kao i sada, pa bar nisu morali da putuju. To ih očekuje u toku naredne sedmice, a ne bi bilo dobro da dodatno zaostanu za Modeom, pogotovo jer će, najverovatnije, u četvrtak završiti svoju evropsku priču za ovu sezonu. Protiv Tromzea je Lilesterm favrit i očekujemo da slavi u ovom meču. U prvom delu sezone bilo je 2:2, a sada predlažmo jedinicu za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.