Utorak, 09/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
09/08Shkupi vs Shamrock Rovers1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/08/2022 12:38
Prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope pripao je Ircima sa 3:1, videćemo hoće li prvak Severne Makedonije uspeti da dostigne tu prednost. Revanš se igra u utorak u 21 čas u Skoplju.
Škupi

Početak kvalifikacija bio je odličan za ekipu Škupija. Na startu su eliminisali Linkol sa Gibraltara, pobedom od 3:0 i porazom od 2:0 u revanšu, a onda su odigrali 2:2 sa Dinamom u Zagrebu. Ipak, nisu uspeli da eliminišu \'\'modre\'\' pošto je Dinamo slavio minimalnu pobedu u Skoplju i Škupi se preselio u kvalifikacije za Ligu Evrope. Za njih je možda povoljna okolnost što prvenstvo nije počelo, pa su mogli maksimalno da se fokusiraju na Evropu. Možda su u Dablinu doživeli prevelik poraz, imali su gol zaostatka sve do 98. minuta kada je Šamrok po treći put zatresao njihovu mrežu. Mogao bi taj gol na kraju i da odluči ukupnog pobednika.

Šamrok

Prvenstvo Republike Irske je u punom jeku i polako ulazi i u finiš. Na nekih desetak kola pre kraja Šamrok ima šest bodova više od Dandalka, ali i jedan me manje, što mu daje jednu lagodnu poziciju pred sam finiš. Zato su se fokusirali na Evropu i blizu su plasmana u grupnu fazu, makar Lige konferencija. Za to im je potrebno da u Skoplju sačuvaju dva gola prednosti koja su stekli na svom terenu prošle sedmice. Bilo je to jedno od boljih izdanja Šamroka, ali suu Roversi imali i malo sreće jer su treći gol dali u osmom minutu nadoknade, takoreći u poslednjim sekundama meča. Dobili su \'\'slobodno\'\' u prvenstvu prošlog vikenda da bi se mirno pripremili za revanš sa Škupijem.

Predlog

Škupi mora da napadne Šamrok od samog starta.Gol u gostima više ne važi, pa im je potrebna pobeda od dva gola da bi se ušlo u produžetke. Za prolaz je neophodan trijumf sa tri gola, što je možda i malo nerealno. Uglavnom, Šamrok će igrati oprezno na početku i pokušati da sačuva prednsot. Mi verujemo u pobedu domaćina, ali nismo sigurni da će ona biti dovoljna za prolaz dalje. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.