Petak, 12/08 - Fudbal, Danska, Superliga
12/08Horsens vs MitjilandUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
10/08/2022 19:05
Domaćin je sve iznenadio odličnim rezultatima na startu povratničke sezone. Vicešampiona dočekuju u petak od 19 časova.
Horsens

Prošlu sezonu domaćin je odigrao u drugoj ligi, ali se odmah vratio u elitu. Sudeći po početku nove sezone ne pada im na pamet da se više vraćaju među drugoligaše. Več na premijeri srušili su šampiona, pobedivši FC Kopenhaneg u gostima na čuvenom Parken stadionu. Ispostavilo se da to nije bio samo trenutni bljesak, već je Horsens u naredna dva kola pobedio Lingbi i uzeo bod u Olborgu. Prvi neuspeh doživeli su u prethodnom kolu kada su poraženi od Randersa na strani. Posebno je zanimljivo to što je pogodak kojim je Randers stigao do trijumf jedini koji je Horsens primio u ovom prvenstvu. Pre njega Horsensu se mreža nije zatresla na skoro 300 minuta u eliti.

Mitjiland

Aktuelni vicešamion neće igrati u Ligi šampiona. Portugalska Benfika bila je prejak rival i dva puta je pobedila Mitjiland u trećem kolu kvalifikacija. Ipak, eliminacijom kiparskog AEK-a Mitjiland je obezbedio grupnu fazu LIge Evrope i čini nam se, to je i realni domet ove ejkipe u sadašnjem trenutku. Ne blista ekipa iz Herninga od početka prvenstva, a da dva remija sa AEK-om i dva poraza od Benfike nisu slučajna, pokazuju i rezultati u prvenstvu. U prva dva kola su osvojili samo bod, a oba puta su igrali na svom terenu. U prethodnom kolu su vodili sa 3:0 na gostovanju kod Lingbija, ali su na kraju osvojili samo jedan bod.

Predlog

Dok je domaćin zadovoljan učinkom u prva četiri kola i sa sedam osvojenih bodova, Mitjiland nikako ne može biti zadovoljan sa pet bodova iz četiri meča. Mada je Mitjiland postigao već deset golova, ne očekujemo goleadu protiv čvrstog Horsensa. Naš predlog je 0-2 gola, a za ovaj tip donija se koeficijent 2.11 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.