Subota, 13/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
13/08Arsenal vs Lester SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
11/08/2022 12:56
\'\'Tobdžije\'\' su uspešno započele sezonu, za razliku od ranijih. Protiv Lestera su favoriti, ali ih očekuje težak posao. Meč se igra u subotu u standardnom terminu za Premijer ligu od 16 časova.
Arsenal

Izgleda da je Arteta doveo ono što mu treba. Naravno, Gabrijel Žezus, Zinčenko, Markinjos i Fabio Vijeira nisu nepoznati igrači, njihov kvalitet je poznat, i samo je bilo pitanje kada će, i da li će se uklopiti. Izgleda da jesu, Arsenal je u pripremnom periodu ostvario neke sjajne rezultate, Sevilju je pobedio sa 6:0, a Čelsi sa 4:0, ali se tek na premijeri na Selhurst parku, u gradskom derbiju sa Kristal Palasom, videlo da je ovo ozbiljan tim. Pobeda nije bila toliko ubedljiva, 2:0, ali je na istom mestu Arsenal prošle sezone poražen sa 3:0, što je jasna razlika. Pred duel sa \'\'Lisicama\'\' Mikel Arteta nema kadrovskih problema, a navijači su nestrpljivi da na delu vide svoje ljubimce na Emirejtsu.

Lester

Nešto nije u redu na King Paueru. Lester je vodio sa 2:0 protiv Brentforda u prvom kolu, a na kraju mu je VAR spasio jedan bod. Da, reći će neko, 2:0 je najopasniji rezultat, ali bi svako prihvatio prednost od dva gola, umesto bilo kakvog minusa. Lester je prošle sezone igrao dosta slabo, rezultati nisu bili u skladu sa kvalitetom tima, a kako je počelo, neće biti mnogo bolje ni sada. Prošle godine su navijači barem mogli da uživaju u Evropskim utakmicama, Lester je stigao do četvrtfinala Lige konferencija, a sada nije uspeo da obezbedi nastup u Evropi, pa mu preostaju domaća takmičenja. Možda je protiv \'\'Pčelica\'\' došlo do malog opuštanja posle ubedljivog vođstva, nije nemoguće, a videćemo kako će Rodžersov tim delovati na Emirejtsu protiv pojačanog Arsenala.

Predlog

Kladionice su jasne, domaćin je veliki favorit, ali se nama čini da je Lester malo potcenjen kvotom. \'\'Lisice\'\' su kvalitetan tim, koji je od nosilaca napustio samo golman Šmajhel, a u napadu imaju nekolicinu opasnih strelaca, Vardija, Daku, Medisona, Iheanača, Ajozi Pereza... Zato se opredeljujemo za golove kojih bi trebalo da bude bar tri. Za 3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.