Utorak, 16/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
16/08Svonsi vs MilvolUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
14/08/2022 13:30
U prvom vanrednom kolu engleskog Čempionšipa Velšani dočekuju londonski Milvol. Utakmica je na programu u utorak u 20.45.
Svonsi

\'\'Labudovi\'\' su u subotu stigli do prve pobede u sezoni i obradovali navijače koji su već pomišljali da nema ništa od povratka u elitu ni ove sezone. Svonsi je u prošloj totalno razočarao, završio je tek na 15. mestu i to je bio veliki udarac za armiju pristalica ovog nekada slavog kluba. Od ispadanja u Čempionšip kreće težak period za Svonsi, uvek se pojave ekipe koje su spremnije i kvalitetnije i san o povratku nikako da se ispuni. Novo prvenstvo počeli su \'\'mršavim\'\' remijem sa Roteram Junajtedom, timom koji se tek vratio u Čempionšip iz Lige 1, a onda su doživeli ubedljiv poraz na svom terenu od Blekburn Roversa sa 3:0. Sa dosta strahovanja su \'\'Labudovi\'\' ispraćeni u Blekpul, ali su stigli do prve \'trojke\'\' pobedivši golom Kamerunca Nčama, nakada igrača Seltika, u samom finišu susreta.

Milvol

\'\'Lavovi\'\' mogu biti zadovoljniji startom, oni su na oba meča pred svojim navijačima upislai pobedu, dok su najedinom gostovanju ostali praznih šaka. Milvol je prekinuo agoniju, koja je dugo trajala, povratkom u Čempionšip pre nekoliko sezona, ali se još uvek nisu stvorili uslovi da ova ekipa napadne plasman u Premijer ligu. Ne može se reći da je prošlogodišnje 9. mesto loš plasman, ali relano nisu bili u situaciji da odu makar u plej-of. Videćemo da li će to biti izvodljivo ove sezone, bilo kakve prognoze pred početak prvenstva u Čempionšipu \'\'ne piju vodu\'\', pa je potrebno da prođe određeno vreme da bismo videlo ko su timovi sanajviše šansi za vrh. Milvol je pobedio Stouk sa 2:0 na premijeri, onda je poražen u Šefildu od \'\'Oštrica\'\' istim rezultatom, da bi u subotu uspeli da prekrenu minus od dva gola protiv Koventrija na svom terenu i slave sa 3:2. Treba reći da im je u tome pomoglo i isključenje jednog gostujućeg fudbalera dvadesetak minuta pre kraja, mada je tada već bilo 2:2.

Predlog

Na dva prošlosezonska odmeravanja snaga između Milvola i Svonsija ukupno je pao jedan gol. Postigli su ga Velšani i to u Londonu proletos. Ni neki prethodni dueli nisu obilovali golovima, pa su čak i tri pogotka bila retkost. Sada je start sezone, ne rizikuje se previše, pa ne verujemo u goleadu ni ovog puta na meču u Svonsiju. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.