Sreda, 17/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
17/08Vest Bromvič Albion vs Kardif Siti1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
15/08/2022 11:31
Poslednji meč vanrednog četvrtog kola u engleskom Čempionšipu igra se u sredu u 21 čas u Birmingemu. VBA dočekuje Kardif na svom Hotornsu.
VBA

Vest Brom je već drugu sezonu uzastopno u drugoj ligi. Plan o ekspresnom povratku u elitu brzo se izjalovio u prethodnoj sezoni, a ni početak ove nikako ne obećava ništa dobro. Posle tri kola tim iz Birmingema još nema pobedu. U prva dva kola su remizirali sa Midlzbroom u Londonu i Votfordom na svom Hotornsu, da bi u subotu upisali i prvi poraz, pobedio ih je vodeći Blekburg Rovers sa 2:1. Već na prvi pogled vidi se da je raspored bio težak, dva gostovanja, ali i dva meča sa timovima koji spadaju u najjače, Votfordom i Blekburnom, mogu da budu malo opravdanje, ali protiv Velšana nemaju izbora, moraju do prve pobede.

Kardif Siti

Tim iz prestonice Velsa imao je kratak boravak u Premijer ligi, ali klub još nije organizaciono spreman da se takmiči sa najboljim engleskim timovima, osim posedovanja sjajnog fudbaslkog stadiona Milenijuma. Prethodnu sezonu Kardif Siti je završio tek na 18. mestu, ali nisu bili u opasnoj zoni s obzirom da su tri poslednjeplasirane ekipe već bile u izgubljenoj situaciji posle prvog dela prvenstva. Čini se da su ovu sezonu započeli dobro, ali je tako bilo i u prethodnoj, pa su u septembru vezali deseta uzastopnih poraza i definitivno se, već tada, oprostili od visokih ambicija. U prva tri kola novog prvesnstva imaju dve pobede i poraz. Na Milenijumu su pobedili Norič i Birmingem, oba puta bilo je 1:0, dok su izgubili kod Redinga rezulatatom 2:1.

Predlog

Prošle sezone VBA je slavio u Velsu sa čak 4:, ali je to bilo u periodu katastrofalnih igara Kardifa i velike krize u kojoj su se nalazali. Da razlika u kvalitetu nije tolika Kardif je pokazao u revanšu na \'\'Boxing day\'\', tada je rezultat bio 1:1 u Birmingemu. Domaćin je u situaciji da mora da slavi, i mi verujemo da će Vest Brom doći do prvog ovosezonskog trijumfa. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.