Četvrtak, 22/09 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
22/09Turska vs LuksemburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
21/09/2022 16:56
U četvrtak su na programu mečevi petog kola Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Turske i Luksemburga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Turska

Selekcija Turske igra fenomenalno u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, iako je jasno da ovoj reprezentaciji nije mesto u ovoj diviziji, pošto su tu još i selekcije Luksemburga, Farskih Ostrva i Litvanije.
U ovom trenutku se Turska nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih dvanaest osvojenih bodova, i to pošto je ova reprezentacija na četiri odigrana susreta ostvarila isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Litvanije kada je bilo 2:0.

Luksemburg

Iako Luksemburžani nisu nikad igrali na nekom velikom takmičenju, mora se priznati da ova selekcija pruža sve bolje partije.
Nakon četiri odigrana kola Luksemburžani se nalaze na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Tursku.
Do sada je ova selekcija odigrala četiri meča i ostvarila dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz i to upravo od Turske kod koje i gostuju ovog puta.
U prošlom kolu je Luksemburg remizirao na svom terenu sa Farskim Ostrvima, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Svakako da su Turci veliki favoriti na ovom duelu, koji će po našem mišljenju proteći i u znaku velikog broja golova, pa vam toplo preporučujemo da odigrate igru 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.