Petak, 23/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
23/09Vila Nova vs CRB1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/09/2022 17:02
Brazilska Serija B se polako ali sigurno bliži svom kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vilja Nove i CRB-a. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Vilja Nova

Kako sada stvari stoje sigurno je da ovoj ekipi predstoji velika borba za opstanak, i to po svemu sudeći do poslednjeg kola.
Naime, u ovom trenutku se Vilja Nova nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u ligi, uz samo dva boda viška u odnosu na sedamnaestoplasirani CSA.
U prošlom kolu je Vilja Nova koja igra zaista sjajno u poslednje vreme, slavila na gostovanju kod Bruskea, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

CRB

Što se tiče CRB-a, kako sada stvari stoje, utisak je da ovu ekipu očekuje miran završetak šampionata.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz osam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni, ali i isto toliko bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu na tabeli, a poznato je da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A.
U prošlom kolu je CRB očekivano poražen na svom terenu od Kruzeira, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Stiče se utisak da su domaćinu daleko potrebniji bodovi na ovom susretu pa vam iz tog razloga hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.