Subota, 24/09 - Fudbal, Argentina, Primera
24/09Godoj Kruz vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/09/2022 21:16
U petak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč argentinske \"Lige Profesional\" u kom će Godoj Kruz ugostiti Boku Juniors. Meč između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Godoj Kruz

Fudbaleri Godoj Kruza igraju poprilično dobro u ovogodišnjem izdanju "Lige Profesional" pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja trenutno nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli uz samo šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Tukuman, koji se iznenađujuće nalazi na prvom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva Godoj je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, međutim, ono što je problem je da na tri poslednja susreta ovaj tim ne zna za poraz, pošto je u tom periodu Godoj Kruz doživeo dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Barakasa, kada je bilo 3:1.

Boka Juniors

Boka Juniors nakon trofeja u Liga Kupu Argentine katastrofalno startovala u ovogodišnjem izdanju "Lige Profesional", međutim, kako prvenstvo odmiče tako i tim sa "Bombonjere" izgleda sve bolje.
Naime, na pet poslednjih susreta aktuelni šampion Argentine je ostvario čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi i to u poslednjem kolu kada je na "Bombonjeri" Boka odigrala samo 0:0 sa Urakanom, čime su propustili da se izjednače sa prvoplasiranim Tukumanom.
Ipak, ne treba zaboraviti da je verovatno i najpopularniji klub u Argentini ne tako davno u popularnom "Superklasiku" savladao River Plejt na svom terenu rezultatom 1:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će preporođena Boka iskoristiti to što Godoj Kruz u poslednje vreme ima baš dosta problema, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.