Subota, 24/09 - Fudbal, Engleska, Liga 1
24/09Šefild Venzdej vs Vikom VonderersUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
22/09/2022 14:56
\'\'Sove\'\' imaju ambiciju da se ove sezone konačno vrate barem u Čempionšip. Meč protiv Vajkomba igra se u subotu u 16 čsova.
Šefild Venzdej

U engleskoj Ligi 1, iz koje je ovaj meč, igraće se polovina mečeva 11. kola. Razlog je reprezentativna pauza, pa timovi koji imaju reprezentativce nekoh zemalja mogu da odlože svoje utakmice. U Šefildu na Hilsborou će se igrati, a \'\'Sovama\'\' u goste dolaze Vajkomb Vonderersi. Početak sezone bio je solidan za Šefild, mada su njihove ambicije znatno veće nego što je to trenutno peto mesto na tabeli. Iz devet odigranih utakmica imaju pet pobeda i po dva remija i poraza, a zavodećim dvojcem, kojičine Ipsvič i Portsmut, zaostaju četiri boda. Nije to velika razlika i \'\'Sove\'\' bi lako mogle da se nađu na vrhu tabele već posle par kola. Najvažnije je da budu među dve najbolje ekipe krajem aprila, kada se prvenstvo bude završavalo, a do tada moraju da održavaju korak sa najboljim ekipama iz ovog ranga. U dva prethodna kola Šefild je uzeo četiri boda, pobedili su Morkamb na strani i grali 2:2 u derbiju sa Ipsvičem na svom Hilsborou.

Vajkomb Vonderers

Gosti nemaju toliko velike ambicije, oni su u ovaj rang ispali pre godinu dana, zajedno sa Šefildom, ali nisu uspeli u nameri da se ekspresno vrate. Prethodnu sezonu Vajkomb je okončao na 6. mestu, igrali su u plej-ofu, ali su zaustavljeni u finalu od Sanderlenda. Verovatno je i taj poraz uticao na to da ovu sezonu započnu dosta slabije, pa se trenutno nalaze na 16. mestu sa 11 bodova. Ipak, situacija se u nižim engleskim ligama brzo menja, kvalitet je dosta ujednačen i jedan niz pobeda brzo bi vratio Vajkomb u vrh tabele. U proplom kolu su poraženi u Derbiju od Kauntija sa 2:1, pa su im \'\'Ovnovi\'\' prekinuli niz od tri meča bez poraza u prvenstvu.

Predlog

Oba tima igrala su tokom sedmice mečeve u EFL trofeju i doživeli su poraze. Naravno, treneri su na teren izvodili rezervne postave, pa porazi nisu senzacija. U prethodnoj sezoni, u međusobnim okršajima, više uspeha imao je Vajkomb, pobedili su na svom terenu i uzeli bod u Šefildu. Sada su \'\'Sove\'\' u boljoj formi i očekujemo da budu bliži uspehu. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.