Subota, 24/09 - Fudbal, Španija, Segunda
24/09Ponferradina vs TenerifeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
22/09/2022 17:20
U subotu nas očekuje baš dosta veoma interesantnih mečeva za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ponferadine i Tenerifa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Ponferadina

Ponferadina na startu ovogodišnjeg izdanja Segunde igra po sistemu toplo hladno, pa se tako ova ekipa trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Burgos, a poznato je da je to šesto mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u doigravanje.
Do sada je Ponferadina ostvarila tri trijumfa i isto toliko poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan odličan meč na strani kod osmoplasiranog Albasetea, i slavila rezultatom 0:1.

Tenerife

Nažalost, Tenerife je prošle sezone stao na korak od ulaska u najkvalitetniji rang španskog fudbala, pošto je ova ekipa poražena u finalu baraža, i to od Đirone.
Sigurno je da Tenerife ima iste ciljeve i ove sezone, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova.
U prošlom kolu je posle dosta vremena ovaj tim odigrao jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Malage, kada je bilo 3:1.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa u veoma lepom raspoloženju ulaze u ovaj susret, a kada je tako, ne bi trebalo nikoga da iznenadi da vidimo jedan efikasan susret u kom će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol, za šta je kladionica Maxbet pripremila sjajan koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.