Nedelja, 25/09 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
25/09Azerbejdžan vs KazahstanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
23/09/2022 14:58
Zahvaljujući rezultatima prethodnog kola ovaj meč u Bakuu nema rezultatski značaj, pogotovo za goste. Utakmica se igra u nedelju u 18 časova.
Azerbejdžan

Azeri su zakasnili sa ulaskom u formu, i jedino što mogu je da ostanu na drugom mestu u ovoj grupi, ali će i u narednom izdanju Lige nacija igrati u diviziji C. Oni su u prva tri kola osvojili samo jedan bod i iluzorno je bilo nadati se borbi za prvo mesto, pogotovo posle sjajnih rezultata koje je beležio Kazahstan. Ipak, Arezbejdžan je prvo pobedio Belorusiju u junu, a onda je, sigurni smo u to, rastužio ogroman broj kladilaca širom sveta kada je pobedio Slovačku na strani u prošlom kolu. Taj duel je odigran u četvrtak, Azeri su dugo vodili da bi Slovaci poravnali u sudijskoj nadoknadi i odmah krenuli na sve ili ništa. Dobili su ništa pošto je Azerbejdžan bukvalno u narednom napadu postigao novi gol i osvojio sva tri boda. Sada su drugi sa 7 bodova, ali im je kazahstan nedostižan pošto je osvojio već 13.

Kazahstan

Od narednog izdanja Kazahstanci će igrati u B diviziji, a imaće šansu da odu i na EURO, ukoliko to ne uspeju u kvalifikacijama. Moramo reći da je to veliki uspeh za ovu selekciju koja do sada nije bila ni blizu plasmana na neko veliko takmičenje. Očigledno da jaka liga polako daje rezultate, pošto su kazahstanski klubovi, mnogo pre reprezentacije, počeli da postižu zapažene rezultate. Pobedom nad Belorusijom u četvrtak i porazom Slovaka od Azerbejdžana, jasno jeda niko ne može da ih ugrozi na prvoj poziciji i moguće je da će selektor Magomed Adijev malo promešati sastav za ovu poslednju utakmicu u grupi. Ali ko zna, možda im je bitno da takmičenje završe bez poraza pošto su do sada zabeležili četiri pobede i samo jedan remi. Taj nerešeni rezultat ostvaren je u duelu sa Belorusijom u Novom Sadu. U prvom meču, odigranom u prvom kolu, Kazahstan je pobedio Azerbejdžan sa 2:0.

Predlog

Rekli smo da meč nema neki rezultatski značaj, pogotovo za gosta, dok domaćin želi da ostane na drugom mestu u grupi. U ovom trenutku Azeri imaju samo bod više od Slovaka, dok će poslednje mesto zauzeti Belorusija koja se seli u D diviziju. Očekujemo da obe selekcije odigraju otvoren meč na radost gledalaca i da oni vide barem tri gola za 90 minuta. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 2.40 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.