Nedelja, 25/09 - Fudbal, Engleska, Liga 1
25/09Plymouth Argyle vs IpsvičDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
23/09/2022 15:19
Derbi engleske Lige 1 ostavljen je za nedelju. Ekipa Plimuta, trećeplasirane na tabeli, dočekuje vodeći Ipsvič u 13.30.
Plimut

Premijer liga i Čempionšip se neće igrati ovog vikenda, ali neće biti kompletno ni kolo u Ligi 1 pošto su klubovi koji imaju bar po nekog reprezentativca, bilo koje zemlje, dobili mogućnost da odlože svoj meč. U Plimutu će se igrati, a na Houm Park doli lider, ekipa Ipsvič Tauna. U ovoj poznatoj luci na krajnjem jugu britanskog Ostrva igra se dobar fudbal ove sezone i Plimut je na visokom trećem mestu sa samo dva boda manje od vodećeg dvojca koji čine Ipsvič i Portsmut. Trenutno su u odličnoj formi, imali su četiri uzastopne pobede, a onda su taj niz prekinuli remijem sa Portsmutom u prošlom kolu. Težak raspored se nastavlja, sada igraju sa drugom ekipom koja čini vodeći dvojac, timom Ipsvič Tauna. U prethodnoj sezoni Plimut je dobio Ipsvič na svom stadionu, ali je izgubio tri puta u četiri poslednja okršaja odigrana u Ligi 1.

Ipsvič

Gosti su bili sjajni na početku sezone, ali i dalje uspevaju da održe dobruformu i beleže odlične rezultate. U devet odigranih utakmica Ipsvič Taun je zabeležio šest pobeda i tri remija, dok su, uz Portsmut, jedini tim bez poraza. Posebno su se istakli u defanzivnom delu, pa im se mreža tresla samo šest puta do sada, od toga dva puta u derbiju u Šefildu protiv \'\'Sova\'\' odigranom u prošlom kolu. Taj meč na Hiilsborou je završen nerešeno 2:2, pa su ostali izjednačeni na čelu tabele sa Portsmutom, koji je takođe remizirao sa Plimutom, timom koji je sada rival Ipsviča. Do duela u Šefildu Ipsvič je imao maksimalan učinak na strani, četiri utakmice i četiri pobede, a čak tri su ostvarene bez primljenog gola.

Predlog

Zanimljivo je da su oba tima prošle subote ostvarila identičan rezultat, Ipsvič u Šefildu, a Plimut u duelu sa Portsmutom. I jedni i drugi su igrali 2:2, što nam govori da u derbijima više polažu na napad nego na odbranu. Očekujemo da će i ovo biti efikasan meč, ali da će, u krajnjoj liniji, obe mreže biti bar po jednom pogođene. Naš predlog je igra gol-gol, a za Gg se u kladionici MaxBet dobija keoficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.