Ponedeljak, 26/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
26/09Sao Paulo vs Avai1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/09/2022 17:07
Brazilska Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Sao Paula i Avaija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za jedan sat posle ponoći.
Sao Paulo

Dosta više smo očekivali od Sao Paula u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a trenutno je situacija takva da se nekadašnji šampion Brazila nalazi tek na trinaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i dvanaestoplasirani Bragantino.
Za one koji ne znaju, upravo dvanaesta pozicija je poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u Kopa Sudamerikanu, pa je sigurno da će izabranici legendarnog Rožerija Senija učiniti sve da do nje i dođu.
Inače, u prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Seare, kada je bilo 0:2.

Avai

Kako sada stvari stoje, utisak je da ekipa Avaija, predstoji borba za opstanak do bukvalno poslednjeg kola Serije A.
Naime, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata nažalost znači selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva Avai je ostvario jedan trijumf, dva remija i dva poraza, i ukoliko želi da se podigne sa dna tabele, ova ekipa mora dosta bolje.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli posle duže vremena odigrao jedan dobar meč i slavio na svom terenu protiv Atletiko Mineira, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

I jednoj i drugoj ekipi su bodovi preko potrebni, a veću šansu ovog puta dajemo domaćem timu, koji je ako ništa drugo barem na papiru izuzetno kvalietniji rival.
Kladionica Maxbet jedinicu ceni sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.