Sreda, 28/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
28/09Santos vs Atletiko PRDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/09/2022 23:51
Brazilska Serija A se polako ali sigurno bliži kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Atletiko Paranensea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za dva sata iza ponoći.
Santos

Fudbaleri Santosa imaju dosta problema ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje jednom od najpoznatijih brazilskih klubova do kraja šampionata predstoji velika borba za direktan plasman u Kopa Sudamerikanu.
Inače, u prošlom kolu je Santos doživeo treći uzastopni poraz i to na gostovanju kod prvoplasiranog Palmeirasa, a taj duel sa dvostrukim uzastopnim osvajačem Kopa Libertadores je završen rezultatom 1:0.
Pre toga je ova ekipa poražena i na gostovanju kod Seare, kada je bilo 2:1.

Atletiko Paranense

Utisak je da svi navijači Atletiko Paranensea imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Kopa Libertadores.
Na poslednjih pet mečeva šestoplasirana ekipa na tabeli ne zna za poraz, a u tom periodu je ovaj tim ostvario jedan trijumf uz čak četiri remija.
U prošlom kolu je Atletiko Paranense remizirao na svom terenu protiv Kujabe, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju imperativ pobede na ovom susretu, a sve to nam obećava golove na obe strane, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.