Sreda, 28/09 - Fudbal, SAD, MLS
28/09Sijetl Saunders vs FC Cincinnati1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/09/2022 23:59
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz MLS-a, a ovog puta je izbor pao na duel između Sijetla i Sinsinatija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 04:00h.
Sijetl

Fudbaleri Sijetla se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli zapadne konferencije, i kako sada stvari stoje utisak je da bi vrlo lako moglo da se desi da Saunderse ne gledamo u plej-ofu, pošto u ovom trenutku nekadašnji šampion Amerike ima šest bodova manjka u odnosu na sedmoplasiranu Minesotu, a poznato je da je to sedmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje.
Ruku na srce Sijetl u poslednje vreme igra dosta bolje nego što je to bio slučaj većim delom prvenstva, iako je ova ekipa u prošlom kolu poražena na gosotvanju kod Vankuvera.

Sinsinati

Sinsinati igra zaista sjajno u poslednje vreme, a nekako najbolji pokazatelj za to je taj što ova ekipa na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, a u tom periodu je šestoplasirani tim na tabeli istočne konferencije ostvario tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Sinsinati slavio na veoma teškom gostovanju kod Solt Lejka, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je šestoplasirani tim istočne konferencije ostvario pet trijumfa, četiri remija i šest poraza.

Naš predlog

Domaćinu su bodovi preko potrebni kako bi se vratio u borbu za plasman u doigravanje, pa vam iz tog razloga hrabro preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.