Petak, 30/09 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
30/09Santa Fe vs Atlético Nacional1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/09/2022 10:24
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč kolumbijskog šampionata, a ovog puta se radi o duelu između Santa Fea i Atletiko Nasionala. Meč između ove dve ekipe ja na programu u 03:00h.
Santa Fe

Fudbaleri Santa Fea se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli uz samo sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Miljonarios, pa nam i ta bodovna razlika između prvoplasirane i desetoplasrirane ekipe na tabeli pokazuje da prvenstvo Kolumbije odavno nije bilo zanimljivije.
U prošlom kolu je Santa Fe slavio na gostovanju kod Magdalene, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, Santa Fe je na pet odigranih susreta ostvario četiri trijumfa i jedan remi.

Atletiko Nasional

Poznato je svima šta Atletiko Nasional predstavlja u kolumbijskom fudbalu, pošto se radi o nekadašnjem osvajaču Kopa Libertadores, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Miljonarios.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Kolumbije slavio na svom terenu protiv Patriotasa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče partija na strani do sada je petoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa, dva poraza i dva remija.

Naš predlog

Iako je Nasional u nešto boljoj formi, poznato je šta predstavlja domaći teren u kolumbijskom šampionatu, a na njemu je Santa Fe gotovo pa perfektan, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.