Petak, 30/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
30/09Vasko da Gama vs Londrina1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/09/2022 10:31
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vasko da Game i Londrine. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Vasko

Fudbaleri Vaska su na pravom putu da se vrate u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, pošto se u ovom trenutku ova ekipa sa slavnom tradicijom nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Seriju A.
U prošlom kolu je Vasko odigrao jedan loš meč na gostovanju kod prvoplasiranog Kruzeira, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli ostvario deset trijumfa, pet remija, bez poraza.

Londrina

Londrina pruža odlične partije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, a najbolji pokazatelj za to je i peto mesto na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vasko, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela neprijatan poraz na svom terenu od Ponte Prete koji bi mogao da ih košta mnogo, pošto bi Londrina da je trijumfovala na tom susretu imala isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Vasko, a pomenuli smo već da je četvrto mesto poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u elitu.

Naš predlog

Očekuje nas sasvim sigurno jedan veoma zanimljiv meč, a prednost ovog puta ipak dajemo domaćem timu koji igra fenomenalno na svom terenu gde još uvek ne zna za poraz.
Kladionica CircusBet jedinicu plaća sa kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.