Četvrtak, 29/09 - Fudbal, Rumunija, Cupa Romaniei
29/09Concordia Chiajna vs Univ. Cluj1X2tip: 2
1 / 10 Ulog
28/09/2022 10:52
U nedostatku nešto bolje ponude za četvrtak, za vas smo ovog puta analizirali duel rumunskog Kupa, a reč je o duelu između Konkordije i Universitatee Kluž. Duel između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 45 minuta.
Konkordija

Fudbaleri Konkordije se trenutno nalaze na četrnaestom mestu na tabeli druge lige, pa slobodno možemo konstatovati da smo od ovog tima daleko više očekivali, pošto je primarni cilj bio plasman u najkvalitetniji rang rumunskog fudbala.
Međutim, još je rano da se priča o tabeli, pošto je od početka šampionata prošlo tek sedam kola, a zanimljivo je da je Konkordija do sada sakupila isto toliko bodova.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Selimbara, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Universitatea

Universitatea iz Kluža se takmiči u najkvalitetnijem rangu rumunskog fudbala, i u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli.
Primarni cilj je svakako opstanak u ligi, a nakon nešto slabijeg početka šampionata ekipa iz Kluža u poslednje vreme pruža zaista odlične partije o čemu govore i dva vezana trijumfa.
Naime, prvo je trinaestoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Miovenija kada je bilo 0:1, da bi Universitatea nakon toga istim rezultatom na domaćem terenu savladala Čindiju.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da su gosti apsolutni favoriti na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.