Petak, 30/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
30/09Anže vs Olimpik Marselj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/09/2022 12:31
Buran vikend je pred nama, počevši od petka, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Anžea i Marseja. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Anže

Fudbaleri Anžea nakon katastrofalnog starta šampionata, polako ali sigurno počinju da se bude, pa je tako ova ekipa na dva poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa i trenutno se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Anže odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Nice i slavio rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala četiri susreta kao domaćin i ostvarila jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.

Marsej

Mora se priznati da smo dosta više očekivali od Marseja u Ligi šampiona, pošto ova ekipa posle dva odigrana kola ima isto toliko poraza.
Kada je francuska Liga 1 u pitanju, tim sa Velodroma igra dosta bolje, pa se trenutno Aleksis Sančez i drugari nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ, koji godinama unazad praktično da nema dostojnu konkurenciju u prvenstvu.
Nažalost, u prošlom kolu je Marsej remizirao na domaćem terenu protiv Rena, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Iako Anže igra dosta bolje u poslednje vreme, mišljenja smo da će Marsej zabeležiti novi trijumf i to dosta lakše nego što se očekuje pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.