Petak, 30/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
30/09Sporting CP vs Gil VicenteUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/09/2022 11:43
U petak je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Žil Visentea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Sporting

Fudbaleri Sportinga imaju dosta problema na startu ovogodišnjeg izdanja portugalske Primeire, pošto se tim iz Lisabona u ovom trenutku nalazi tek na osmom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku, pa već sada možemo konstatovati da se popularni Lavovi polako ali sigurno opraštaju od borbe za naslov prvaka.
Ipak, ne treba zaboraviti da izabranici Rubena Amorima igraju sjajno u Ligi šampiona, gde je ova ekipa na dva odigrana susreta ostvarila isto toliko trijumfa.

Žil Visente

Sigurno je da će Žil Visente biti jedna od onih ekipa koja bi mogla da iznenadi, ali teško je očekivati da ovaj tim na kraju šampionata bude plasiran bolje od sredine tabele.
U ovom trenutku se Žil Visente nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na osmoplairani Sporting, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je inače desetoplasirani tim na tabeli u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak četiri gola, remizirali na svom terenu protiv Rio Avea, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Pitanje pobednika ovde zaista ne bi smelo da se dovodi u pitanje, a mišljenja smo da će nam ovaj duel u Lisabonu doneti dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.