Nedelja, 02/10 - Fudbal, Španija, La Liga
02/10Đirona vs Real SosijedadUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
30/09/2022 17:34
Pred nove izazove u Ligi Evrope Real Sosijedad mora na gostovanje u glavni grad Katalonije. Utakmica u Barseloni igra se u nedelju u 18.30.
Đirona

Povratnik u špansku elitu, ekipa Đirone, posle šest kola na kontu ima 7 bodova. Nije to loš učinak za tim koji od ovog prvenstva jedino očekuje da što pre uplovi u sigurnu luku i nikad više ne dođe u situaciju da ispadne iz elite. Oni su razvojni tim Mančester Sitija i to što su prethodne tri sezone proveli u Segundi bio je težak udarac za sve. Đirona je dva puta pobedila, tri puta izgubila i jednom remizirala u dosadašnjem toku La Lige. Na svom terenu su ostvarili oba trijumfa, bili su bolji od Hetafea i Valjadolida, dok je sva tri boda iz Katalonije odnela Selta. Na četiri gostovanja uspeli su samo jednom da ostanu neporaženi, bilo je to na Balearskim Ostrvima u duelu sa Majorkom.

Real Sosijedad

Najavili su Baskijci velike stvari ove sezone. Ne samo da igraju solidno u La Ligi na čijoj su tabeli pred ovo kolo bili na 8. mestu, već su u Ligi Evrope zabeležili dve pobede u dva odigrana meča. Slavili su minimalnim rezultatom na čuvenom Old Trafordu protiv Mančester junajteda, da bi u drugom kolu pobedili na svom terenu kiparsku Omoniju. U prvenstvu Španije mogli su da ostvare i nešto bolji učinak, ali imaju malo opravdanje u teškom rasporedu na startu sezone. Morali su već da igraju na svojoj Anoeti protiv Barselone i Atletika iz Madrida, od prvih su izgubili, a sa drugima remizirali. Jedini pravi kiks je poraz od Hetafea na strani. Imali su i veliki peh u tom meču, povredio im se najskuplje pojačanje u istoriji, Nigerijac Umar Sadik, koji će propustti ostatak sezone. Sada je sve na Norvežaninu Aleksanderu Serlotu koji je dva puta tresao mrežu rivala do sada.

Predlog

Očekujemo dosta tvrd meč u Barseloni, a uvek je tako kada igra Real Sosijedad, posebno kada gostuju. U dosadašnja tri gostovanja u La Ligi dva puta su Baskijci pobedili minimalnim rezultatom, u Kadizu i u Elčeu, dok su poraženi u madridskom predgrađu od Hetafea. Predlog za ovaj meč je igra 0-2 gola, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.