Nedelja, 02/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
02/10Monako vs Nant1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/10/2022 01:56
Jedan od najzanimljivijih mečeva devetog kola francuske Lige 1 se igra u kneževini gde će fudbaleri Monaka ugostiti Nant. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i pet minuta.
Monako

Iako je Monako jako loše startovao u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Verovatno i najbolji pokazatelj za to je što je tim iz kneževine na tri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Monako slavio na gostovanju kod Remsa, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Inače, trenutno se izabranici trenera Klemana nalaze na petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtolasirani Lans.
Na domaćem terenu je Monako do sada ostvario jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.

Nant

Poznato je da je Nant prošle sezone mimo svih očekivanja došao do trofeja u francuskom Kupu, što je ovom timu između ostalog donelo i izlazak na evropsku scenu.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Lige 1, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Nant odigrao dobar meč i remizirao na svom terenu protiv četvrtoplasrianog Lansa, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Monako nastaviti sa sjajnim partijama i produžiti seriju pobeda na četiri meča, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.