Utorak, 04/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
04/10Bajern Minhen vs Viktorija PlzenjDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
03/10/2022 09:53
Posle dve startne pobede u Ligi šampiona Bajern može već sada da obezbedi plasman u nokaut fazu. Utakmica protiv Plzenja iga se u utorak u 18.45.
Bajern

Bavarci su imali četiri uzastopna meča bez pobede u Bundelsigi pre prvenstvene pauze. To se nije dogodilo 21 godinu, a ceh za obaranje tog \'\'rekorda\'\' isporučen je fudbalerima Bajera iz Leverkuzena koji su u petak na Alijanc areni poraženi sa 4:0. Nije se Bajern vratio na prvo mesto na tabeli, ali su mu na ruku išli porazo Union Berlina i Dortmunda i možda se već posle narednog kola vrate na vrh. Što se Lige šampiona tiče dve teške prepreke su već prebrodili uspešno, pobedili su Inter u Milanu i Barselonu u Minhenu i sada im sledi dvomeč sa prvakom Češke Viktorijom iz Plzenja i, po svemu, očekuje ih mnogo lakši posao.

Viktorija

Znalo se već kod žreba da Viktorija nema šta da traži u konkurenciji Intera, Bajerna i Barselone. Bilo je mnogo lakših grupa u kojima je šampion Češke mogao da uradi više, pa čak i da se bori za jedno od dva prva mesta. Ovako, i treće je skoro nedstižno, pa je izvesno da će takmičenje u Evropi završiti već pre Mundijala. Oni su u prva dva kola poraženi na Nou Kampu sa 5:1, a onda i u Plzenju od Intera 2:0, uz jednu ipak solidnu igru. Pred pauzu su pokazali da su i dalje najbolji u Češkoj, pobedili su najvećeg konkurenta Slaviju sa 3:0, ali su u subotu podbacili protiv Bohemijansa i osvojili su samo bod.

Predlog

Jednostavno ovde ne postoji iole dobra kvota koja bi pratila trijumf Bajerna. Čak i to da domaćin postigne četiri gola izgleda nam nekako \'\'tanko\'\'. Sigurni smo da će ovo biti otvoren meč, nemaju rivali šta da čuvaju, pa bi i Viktorija mogla do bar jednog pogotka. Učinili su to u Barseloni, pa zašto ne bi i u Minhenu. Kvota za GG, pošto je sigurno da će Bajern dati gol, sasvim je dobra i u kladionici MaxBet iznosi 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.