Sreda, 05/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
05/10Salcburg vs Dinamo ZagrebUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
03/10/2022 10:50
Austrijski i hrvatski prvak sastaju se u trećem kolu grupe E Lige šampiona. Posle dva odigrana kola Zagrepčani imaju tri, a \'\'Bikovi\'\' dva boda. Meč je na programu u sredu u 18.45.
Salcburg

Redbulovci su bez poraza u Ligi šampiona, a u prva dva kola imali su baš teške rivale. Protiv Milana su odigrali 1:1 na svom terenu, a onda su identičnim rezultatom uzeli i bod na Stamford Bridžu protiv Čelsija. Sada im sledi dvomeč sa Dinamom iz Zagreba, a svi su očekivali da ova dva tima odlučuju o trećem mestu u grupi, dok su za velike favorite za prolaz dalje proglašavanj Čelsi i Milan. Sad to ne izgleda tako, pa će tim koji uzme, recimo, četiri boda iz dva duela Dinama i Salcburga imati sasvim realne izglede da se nađe u nokaut fazi. \'\'Bikovi\'\' znaju da je ovo presudan meč, pa su malo podbacili u subotu kada su spasili bod u meču sa LASK-om tek u poslednjim trenucima.

Dinamo Zagreb

\'\'Modri\'\' ponovo dominiraju u hrvatskom prvenstvu i čini se da će ove sezone, lakše nego prethodne, stići do nove titule. Još je rano za takve prognoze, ali nam njihovi rezultati daju za pravo da za ovakvo predviđanje. Čini se da samo Hajduk može biti ozbiljan takmac Zagrepčanima, dok su prošle sezone tu bili i Osijek i Rijeka. Čak i tako dobar Hajduk već zaostaje dvocifren broj bodova i teško je očekivati da Dinamo ispusti takvu prednost. Zato će u ovom delu sezone Dinamo mnogo više pažnje posvetiti Ligi šampiona i pokušaju da obezbedi evropsko proleće, ako ne u Ligi šampiona, ono bar u Ligi Evrope. Najvažniji su narednih petnaestak dana kada igraju dva puta sa Salcburgom. Uspeh u ovom mečevima gotovo da bi im otvorio put bar do trećeg mesta, a mnogo će im značiti ona sjajna pobeda nad Čelsijem u prvom kolu na Maksimiru. U drugom je Dinamo poražen na San Siru od Milana.

Predlog

Možda bi gostima ovde odgovarao i bod, pod uslovom da naredne sedmice slave na svom terenu. Ni jedno ni drugo nije sigurno, pa očekujemo da i Salcburg i Dinamo igraju na pobedu. U takvoj igri golovi bi morali da budu zagarantovani, pa je naš predlog 3+ za ovaj meč. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.