Sreda, 05/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
05/10RB Lajpcig vs Seltik1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/10/2022 21:52
U utorak je na programu nekoliko veoma interesatnih mečeva u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lajpciga i Seltika. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Lajpcig

Dosta više smo očekivali od Lajpciga kada je ova sezona u pitanju, pošto se Red Bul u ovom trenutku nalazi tek na jedanestom mestu na tabeli.
Cenu loših rezultata je nedavno platio Domeniko Tedesko koga je na klupi zamenio Marko Roze i deluje da je bivši trener Dortmunda i Salcburga preporodioovu ekipu.
To se možda najbolje videlo i u prošlom kolu kada je Lajpcig na domaćem terenu demolirao Bohum, a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Seltik

Prošle sezone je Seltik posle godinu dana pauze ponovo došao do titule šampiona Škotske, što je ovom timu donelo direktan plasman u Ligu šampiona.
Nakon dva odigrana kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, Seltik se nalazi na trećem mestu na tabeli sa jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je škotska ekipa na domaćem terenu glatko poražena od Reala, kada je bilo 0:3, da bi u prošlom kolu Seltik odigrao jedan dobar meč i remizirao na gostovanju kod Šahtjora kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Lajpcig polako ali sigurno podiže formu u prvenstvu, a dobri rezultati se svakako očekuju i u Ligi šampiona, zbog čega vam savetujemo probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.