Sreda, 05/10 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
05/10KuPS vs Haka1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/10/2022 22:41
Još vrlo malo je ostalo do završetka finskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kupsa i Hake. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Kups

Fudbaleri Kupsa su prošle sezone ostali bez titule šampiona Finske, iako su praktično imali sve u svojim rukama, pošto im je u poslednjem kolu u goste došao Helsinki, kome je na tom susretu bio dovoljan i bod, što se na kraju i desilo.
U ovom trenutku Kups ima pet bodova manjka u odnosu na istu ekipu, i svakako da je pobeda imperativ u duelu protiv Hake.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom terenu protiv Honke kada je bilo 3:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Kups ostvario devet trijumfa i tri remija, bez poraza.

Haka

Što se tiče Hake u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Kups, kod koga između ostalog i dolaze u goste u ovom kolu.
Haka se inače bori za poziciju broj tri koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, a trenutno trećeplasirana Honka ima samo bod viška.
Gost igra sjajno u poslednje vreme, pa je tako četvrtoplasirani tim na tabeli na pet poslednjih susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv SJK-a, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako Haka igra sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da će Kups koji je gotovo nepogrešiv na domaćem terenu upisati važan trijumf u borbi za titulu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.