Četvrtak, 06/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
06/10Cirih vs PSVUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
05/10/2022 20:01
U četvrtak je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru trećeg kola Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ciriha i PSV-a. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Cirih

Fudbaleri Ciriha su prošle sezone prvi put posle čak trinaest godina došli do titule šampiona Švajcarske, što je sasvim sigurno malo ko očekivao.
Na kraju je ova ekipa to uradila na jedan poprilično ubedljiv način pošto je na kraju imala čak četrnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bazel.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Liga Evrope, švajcarski tim se nakon dva odigrana kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Švajcarske poražen na gostovanju kod Bodea, kada je bilo 2:1.

PSV

Nažalost, fudbaleri PSV-a ni prošle sezone nisu uspeli da dođu do titule šampiona Holandije, pošto su na kraju zauzeli drugo mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Ajaks.
Ipak, ta druga pozicija je timu iz Ajndhovena donela plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, gde je ovaj tim eliminisan od Rendžersa, pa je morao da se zadovolji sa Ligom Evrope.
Nakon dva odigrana kola se "Filipsovci" nalaze na trećem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, ali treba napomenuti i da je PSV do sada odigrao samo jedan meč i to na svom terenu protiv Bodea, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Iako je ulog zaista ogroman, poznato je da i jedna i druga ekipa igra za gol više, pa se isti ne bi smeli dovesti u pitanje kada je u pitanju ovaj duel između švajcarskog i holandskog predstavnika, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.