Petak, 25/11 - Fudbal, Rusija, Football National League
25/11Arsenal Tula vs Baltika1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/11/2022 20:19
Ruska druga liga je uveliko u toku, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Arsenal Tule i Baltike. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Arsenal Tula

Sigurno je da će fudbaleri Arsenala učiniti sve da se vrate u najkvlitetniji rang ruskog fudbala, ali to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim iz Tule nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Kuban, a poznato je da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je inače petoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Akrona, a taj meč je završen bez golova.

Baltika

Kako sada stvari stoje Baltika je glavni favorit da se na kraju regularnog dela prvenstva domogne prve pozicije, a ujedno i plasmana u rusku Premijer ligu.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Alaniju.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario tri trijumfa i dva remija, a u prošlom kolu je Baltika slavila na svom terenu protiv Jaroslavija, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da se umeša u borbu za poziciju koja vodi u doigravanje, Arsenal mora da pobeđuje na domaćem terenu.
Iako je ovog puta protivnik lider na tabeli, mišljenja smo da će Arsenal nastaviti sa sjajnim partijama na svom stadionu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.